logo
0

Sally Hansen Wax Kit Salon Wax Beads - Depilační vosk na obličej a oblast bikin

  • Wax Kit
35g SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 205451
Najdete v kategoriích
Sally Hansen / Epilace a depilace
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Wax Kit
Wax Kit Salon Wax Beads - Depilační vosk na obličej a oblast bikin

Depilační vosk Sally Hansen Wax Kit Salon Wax Beads ocení každý, kdo touží po profesionální depilaci v pohodlí domova. Nabízí rychlé a efektivní odstranění nežádoucích chloupků v citlivých oblastech s výsledky, které vydrží až 6 týdnů.

Užijte si hladkou a krásnou pokožku bez nutnosti návštěvy salonu!
- snadné a rychlé odstranění chloupků i s kořínkem,
- určeno na obličej, oblast bikin a další citlivá místa,
- balení obsahuje 35 g vosku, silikonovou odměrku/nahřívací nádobku, ubrousky s azulenovým olejem k odstranění zbytků vosku a 6 dřevěných aplikátorů.

Jak používat depilační vosk od Sally Hansen?
1. Před depilací důkladně očistěte pokožku. Pokožka by měla být suchá, bez olejů, krémů a potu.
2. Chloupky by měly být dlouhé alespoň 6 mm a ne delší než 12 mm.
3. Před aplikací vosku zkontrolujte směr růstu chloupků. Vosk vždy aplikujeme ve směru růstu a strháváme proti směru růstu.
4. Vosk rozehřejte v silikonové nádobce pomocí mikrovlnné trouby. Vždy nádobku umístěte na kraj mikrovlnné trouby, nikdy ne doprostřed. Dobu ohřívání podle množství vosku najdete v tabulce v přiloženém návodu k použití. Vosk musí mít konzistenci medu. Před použitím vyzkoušejte teplotu vosku. Pokud je vosk příliš horký, nechte ho několik minut vychladnout a vyzkoušejte znovu.
5. Pomocí dřevěného aplikátoru vosk důkladně promíchejte a naneste tenkou vrstvu na depilovanou oblast. Nenanášejte na zarudlou a podrážděnou pokožku.
6. Napněte pokožku v depilované oblasti a poté vosk prudce strhněte. Následně na oblast přitlačte prsty nebo dlaň. Mírné zarudnutí a štípání je několik hodin po depilaci normální. Pokud se objeví závažné reakce, přestaňte používat.
7. Po dokončení depilace odstraňte zbytky vosku a otřete pokožku ubrousky s azulenovým olejem nebo dětským olejem na vatovém tamponku. Vosk nelze smýt vodou.