logo
0

Nanoil High Porosity Hair Oil - Olej pro suché a poškozené vlasy

  • High Porosity
100ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 207495
Najdete v kategoriích
Nanoil / Oleje na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
High Porosity
High Porosity Hair Oil - Olej pro suché a poškozené vlasy

Nanoil je jediným olejem, který se efektivně hodí k určité vlasové struktuře (porozitě), takže se rychle dostává do vnitřní struktury vlasů, aniž by je přitom jakkoliv zamazal. Jeho lehká receptura je tvořena pečlivě vybranými ingrediencemi a má příjemné aroma, které vlasům zajišťuje svěžest.
Vlasový olej funguje na třech úrovních - na povrchu vlasů, uvnitř vlasů a na pokožce hlavy, kde se nacházejí folikuly. Nanoil je vlasový olej, který neobsahuje silikony a parabeny. Jedná se o vysoce kvalitní, za studena lisovaný a organický olej, který pečuje o vlasy vysoké porozity.

HLOUBKOVÁ VLASOVÁ OBNOVA. Pravidelná aplikace Nanoil na vlasy a pokožku hlavy je tím nejsnazším způsobem, jak vlasy opět zkrášlit. Tento kosmetický olej dokáže posílit vnitřní strukturu vlasů a obnovit je po poškození vlivem barvení, stylingu nevhodnými produkty, bělení či mechanického dráždění.

KRÁSNÉ A PODDAJNÉ VLASY.Jedná se o skvělý olej pro rychlou a dlouhotrvající péči o vzhled vlasů. Nanoil dokáže vlasy efektivně oživit a zajistit jim odolnost a krásný lesk. Kromě toho zabraňuje třepení konečků a vlasy efektivně vyhlazuje a změkčuje. Díky oleji budou vlasy krásnější, než kdy dříve.

MAXIMÁLNÍ VLASOVÁ HYDRATACE. Díky rostlinným olejům (změkčovadlům), dokáže Nanoil zajistit vlasům optimální hydrataci. Posiluje přírodní hydrolipidovou vrstvu na povrchu vlasů a zajišťuje optimální funkci pokožky hlavy. Díky tomu se zbavíte problémů s nekontrolovatelnou ztrátou hydratace. Olej efektivně zabraňuje vysušování a lámání vlasů.

DELŠÍ VLASY, ODOLNÉ VŮČI VYPADÁVÁNÍ. Složení Nanoil je bohaté na rostlinné oleje a ingredience (např. baicapil) odpovědné za posílení folikulů pro prodloužení vlasů. Olej je tak perfektním řešením pro osoby, které chtějí mít krásné, husté a dlouhé vlasy. Ve výsledku produkt zajistí efektivně krevní oběh pokožky hlavy a posílení folikulů.

PŘÍRODNÍ OLEJE. Nanoil pro vlasy s vysokou porozitou obsahuje ve své receptuře 6 pečlivě vybraných rostlinných olejů. Směs zahrnuje mandlový olej, arganový olej, růžový olej, avokádový olej, maracujový olej a bavlněný olej. Neobsahuje ani parabeny, ani silikony a každý z ingrediencí má v receptuře své místo.