logo
0

BodyBoom Coffee Scrub Mango - Kávový peeling

  • Coffee Scrub
30ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 209264
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Coffee Scrub
Coffee Scrub Mango - Kávový peeling

Kávový peeling s vůní manga od Body Boom byl vytvořen z vysoce kvalitní kávy Robusta a mnoha přírodních složek, které zlepšují vzhled pokožky a pomáhají zbavit se celulitidy a strií. Peeling udrží vaše tělo pevné a pružné, obsažená sůl vyčistí vaši pokožku a absorbuje veškeré toxiny a božská vůně manga vám vrátí vzpomínky na dovolenou.

Co vám mohu nabídnout?
Podporuji boj proti celulitidě - Jednou z mých nejcennějších ingrediencí je káva robusta - účinně podporuje boj proti nevzhledné pomerančové kůži! Má také povzbuzující a vyživující účinky, díky nimž se díky zlepšení krevního oběhu celulitida a strie stanou méně viditelnými a vaše pokožka bude každý den krásnější!

Vyhlazuji - chci, aby vaše tělo bylo na dotek hladké jako hedvábí. Proto jsem do něj ukryla tři vzácné ingredience, které to dokážou jako žádné jiné: kávu robusta, růžovou himálajskou sůl a hnědý cukr. Poradí si s odumřelou kůží a vy se budete cítit jako znovuzrozená!

Hydratuji - poskytuji vaší pokožce tu správnou dávku hydratace a výživy, a to mimo jiné díky třem různým olejům: arganovému, makadamiovému a ze sladkých mandlí. Postarám se o to, aby vaše tělo bylo hladké, hydratované a překypovalo pozitivní energií!