logo
0

Alcina Hyaluron 2.0 Set for Hair - Dárková sada vlasové péče

  • Hyaluron 2.0
220ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 138537
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Hyaluron 2.0
Hyaluron 2.0 Set for Hair - Dárková sada vlasové péče

Pečujte o své vlasy, chraňte je před tepelnou úpravou a dodejte jim zdravý vzhled s produkty z dárkové kazety Alcina Hyaluron 2.0.

Sada obsahuje:
- Šampon Hyaluron 2.0 100 ml
- Kondicionér Hyaluron 2.0 20 ml
- Sprej na vlasy Hyaluron 2.0 100 ml
- Kosmetická taštička

Šampon Hyaluron 2.0:
Šampon Alcina Hyaluron 2.0 obsahuje kyselinu hyaluronovou, která vlasy a vlasovou pokožku hydratuje, regeneruje a stimuluje tvorbu kolagenu. Díky výtažku z opuncie zásobuje vlasy důležitými minerály a antioxidanty. Šampon navíc obsahuje ochranu proti tepelnému poškození až do 230° C. Šampon Alcina Hyaluron 2.0 dodá suchým a poškozeným vlasům obzvlášť velkou dávku hydratace a ochrany.
Použití:
Aplikujte na mokré vlasy, napěňte a důkladně opláchněte.

Kondicionér Hyaluron 2.0:
S kyselinou hyaluronovou v kondicionéru Alcina Hyaluron 2.0 vás už suché a poškozené vlasy trápit nebudou! Dopřeje vašim vlasům potřebnou hydrataci, posílení a regeneruje je pro zdravý vzhled.
Použití:
Aplikujte na vlhké vlasy, nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

Sprej na vlasy Hyaluron 2.0:
Sprej Alcina Hyaluron 2.0 s kyselinou hyaluronovou, výtažkem z opuncie a panthenolem poskytuje suchým a poškozeným vlasům dokonalou hydrataci a výživu. Vlasy jsou hladké, lesklé a jdou lépe rozčesávat. Sprej obsahuje ochranu proti tepelnému poškození až do 230° C. Je vhodný i pro vlnité, kudrnaté a dlouhé vlasy. Se sprejem Alcina Hyaluron 2.0 budou Vaše vlasy dokonale chráněné a připravené pro použití fénu, kulmy či žehličky.
Použití:
Nastříkejte na vlhké vlasy a prsty promněte. Neoplachujte.